Søren Nødskov

Søren Nødskov

Jeg har en baggrund som Java udvikler, team lead, teknisk arkitekt og teknisk projektleder. Jeg har primært arbejdet for mindre virksomheder, og har altid haft en forkærlighed for opstartsvirksomheder.

Jeg fik min Salesforce-ilddåb i 2008, da jeg fik ansvaret for at implementere Salesforce i en salgsdrevet virksomhed med lokationer i København, London og Ottawa. Efter dette forløb var det fortsat mig, der havde ansvaret for at implementere ønsker fra både salg, marketing og support. Det var i dette forløb, at jeg besluttede sig for at lægge Java på hylden og fokusere fuldt på Salesforce.

Jeg er certificeret scrum master og har derudover fire forskellige Salesforce certificeringer.

Som Salesforce Partner har jeg et indgående kendskab til Salesforce platformen, best practices mv. Mit tætte samarbejde med Salesforce er noget, jeg vægter meget højt, da det er i samarbejde med dem, at jeg sikrer mine kunders tilfredshed.

Hvordan arbejder jeg og hvad kan du forvente?

Min tilgang

En agil projekttilgang er det oplagte valgt, når der arbejdes med løsningsdesign, processer og systemudvikling. Det kræver en pragmatisk tilgang til forandringer og udfordringer – med tillid mellem de involverede parter. Jeg fokuserer derfor altid på at have et tæt og fleksibelt samarbejde med mine kunder – både før, under og efter et projektforløb.

Valg af teknologi

Something Cloud kan ikke tilbyde uvildig rådgivning om, hvilken CRM platform du skal vælge. Jeg har nemlig taget det valg: Jeg elsker Salesforce!

Jeg mener, at Salesforce tilbyder en fantastisk platform og jeg er vild med at bygge fremtidens løsninger baseret på Salesforce’s innovative teknologier.

Værdier

Jeg lever af mine kunders tilfredshed. Fundamentet bygges på tillid og samarbejde. Hos mig får du intet salgsgas, ingen uklare svar. Du får ren besked, konstruktive forslag til videreudvikling og dedikeret arbejdsindsats. Jeg udfordrer kundernes krav, ønsker og idéer for at kunne levere det bedst mulige slutprodukt.

Specialist i Salesforce

“Da jeg startede med Salesforce i 2008 var der ikke noget, der hed Visualforce. Skulle der kodes noget, så foregik det med JavaScript, hvilket gjorde, at ingen i udviklingsafdelingen ville røre ved det. Fordelen var dog, at jeg blev tvunget til at lære den underliggende platform til fulde. Den ‘opdragelse’ har gjort, at jeg i dag altid forsøger at løse opgaver med konfiguration i stedet for kode.”

Søren Nødskov
Kontakt mig